Fodmassage
Fodmassagen tager udgangspunkt i principperne fra Thailandsk fodmassage. Jeg har tilført elementer fra den fysiurgiske massage, således at man opnår en dybere effekt af massagen. Der er elementer af zoneterapi i fodmassagen, som bevirker at lymfedrænagen bliver optimeret. Der arbejdes med 23 zonepunkter under foden.
Massagen er god for personer med uro i benene, tendens til krampe, generelle muskelsmerter i benene, trætte og tunge ben eller bare ganske almindelige overanstrengte ben.
Husk at vores ben og fødder gør et stort stykke arbejde for os hver eneste dag. Ind imellem fortjener de lidt opmærksomhed.Posturologi Smertelindring med posturologi og øreakupunktur

Posturologisk test

Har du længe haft smerter, som bliver ved at vende tilbage, kan det skyldes, at din krop sender forkerte signaler til hjernen. Det skyldes ubalancer i kroppens nervebaner.
For at genoprette kroppens position, kan man foretage en posturologisk undersøgelse, for at finde årsagen til smerterne. En sådan undersøgelse er smertefri og består af iagttagelse af kroppens holdning samt små øvelser og test. En ukompliceret posturologisk undersøgelse varer typisk ca. 30 minutter. Det kan dog godt tage kortere eller længere tid.
Efterfølgende behandling med akupunktur i ørerne varer også ca. 30 minutter
Efterfølgende behandlinger foregår med øreakupunktur, når først årsagen til lidelsen er fundet.
PRIS KR. 400,-

Øreakupunktur Øreakupunktur kan give smertelindring og genoprette kroppens holdning.

Øreakupunktur

Her på klinikken udføres øreakupunktur udelukkende i forbindelse med smertelindring i bevægeapparatet. Det udføres med permanåle i titanium eller guld. Dette for at undgå allergiske reaktioner. Nålene sidder typisk i 4 til 10 dage, hvorefter de selv falder af. 
Et normalt behandlingsforløb består af en posturologisk test og efterfølgende øreakupunktur behandling. Akupunkturbehandlingen skal næsten altid gentages 3 til flere gange. Herefter kan man holde en kronisk lidelse nede, ved vedligeholdende behandling med forskellige intervaller, alt efter lidelsens art. Typisk 1 - 3 månederVarighed ca. 30 minutter 
PRIS KR. 350,-