Japansk Lifting

Fysisk og mental stress binder sig hurtigt til ansigtsmusklerne og skaber muskelspændinger. Hermed nedsættes lymfedrænagen i de vigtigste muskler i og omkring ansigtet. Dette kan medføre smerter i nakke og kæbe, samt give hovedpine, søvnbesvær og tankemylder. Ved at løsne musklerne og øge drænagen, kan man afhjælpe ovenstående problematikker. 
Japansk lifting er en form for ansigtsterapi, hvor man i én behandling, kombinerer lymfedrænage, zoneterapi i ansigtet, akupressur og vævsopstrammende massage. Behandlingsteknikkerne stammer fra den gamle kinesiske medicin og den japanske tankegang om kroppens balance. Derudover er der tilføjet teknikker fra den osteopatiske tankegang


Japansk lifting Japansk lifting, ansigtsmassage med akupressur og zoneteerapi
Japansk lifting Ansigtsmassage med akupressur , zoneterapi, lymfedrænage og fysiurgisk massage

Japansk lifting

Japansk lifting med akupressur, kan anbefales til alle med en travl hverdag, hvor der næsten altid er for lidt tid til afslapning og mental opladning.
Under behandlingen mærker man hurtigt roen indfinde sig i hele kroppen, og man ligger og "tømmer" hovedet.
I behandlingen anvendes saltsten fra Himalaya, som indeholder mineraler, der alle er gode for vores hud. Der masseres med økologisk hybenkerneolie, som hurtigt absorberes af huden. Olien virker regenererende, helende, opstrammende og cellefornyende for huden.
Varighed ca. 1 time 
PRIS KR. 540,- 

Hvis man ønsker at gentage behandlingerne, for at optimere den opstrammende effekt af behandlingen, anbefales det, at man kommer 3 gange med 1 uges interval. Derefter bør behandlingerne gentages ca. hver 4. uge. 
Her kan man med fordel bruge et klippekort, som giver 10% rabat på behandlingerne