LaStone Terpi

Din travle hverdag efterlader sikkert meget lidt tid til hvile og afslapning. Massage med varme lavasten og kølige sten af sadonyx, nærer kroppen og giver ro i sindet samt lindrer muskelsmerter, og er en vidunderlig afstressende oplevelse for både krop og sind.

Ved en traditionel fysiurgisk massage, behandler jeg musklerne direkte, med dybdegående massage. Med LaStone Terapi behandler jeg musklerne indirekte, ved at massere med stenene direkte på huden, men samtidig sker der en påvirkning af dit parasympatiske nervesystem (et af vores nervesystemer du ikke selv kan kontrollere) Dette bevirker, at du får en meget dyb mental afspænding, såvel som en dybdegående muskelafspænding.

Der findes mange kopibehandlinger af LaStone Terapi, hvoraf Hot Stone er den mest kendte. Hos mig får du den oprindelige LaStone Terapi, da jeg er certificeret LaStone Terapeut siden 2004.

Stenene som bruges i mine behandlinger, er lavasten fra Arizona, samlet af nulevende beboere fra indianerreservatet, nær et flodleje ved Tucson floden. Her er den indianske filosofi brugt ved indsamling af stenene. Alle stenene er samlet, så de passer i par, idet det siges, at alle sten har en mage. Der er ligeledes givet tilbage til moder natur i samme ånd, som der er taget fra hende.


Lastone Terapi Dybdegående massage med varme og kølige sten
Lastone Terapi Massage med varme og kølige sten og lun økologisk mandelolie

LaStone  luksus massage

Virkelig god behandling mod stresssymptomer. Her kommer man i rigtig dyb afslapning. Behandlingen er ligeledes god mod spændingshovedpine og migræne, samt giver god smertelindring til spændte og overanstrengte muskler, og er bare en rigtig behagelig oplevelse. Der masseres med varme lavasten og kølige sardonyx sten. I behandlingen indgår en hel kropsmassage samt ansigts- nakke- skuldermassage.
Varighed ca. 2 timer 
PRIS KR. 900,- 

Lastone Terapi, hel kropsmassage Hel kropsmassage med varme og kølige sten og lun økologisk mandelolie

LaStone  hel kropsmassage

Virker godt mod muskelspændinger og muskelskader samt giver øget blodcirkulation, smertelindring, virker afslappende, mindsker stress, og er bare en rigtig behagelig oplevelse.  I behandlingen indgår en hel kropsmassage samt ansigts-, nakke- og skuldermassage. Der masseres med varme lavasten og kølige sardonyx sten
Varighed ca. 1 time og 30 minutter
PRIS KR. 785,-

Lastone Terapi Massage med varme og kølige sten og lun økologisk mandelolie

LaStone  rygmassage

Virker godt mod spændingshovedpine og migræne samt giver øget velvære, smertelindring, virker afslappende på spændte muskler, mindsker stress, og er bare en rigtig behagelig oplevelse.  Der masseres med varme lavasten og kølige sardonyx sten.   I behandlingen indgår en rygmassage samt ansigts- og nakke- skuldermassage.
Varighed ca. 1 time 
PRIS KR. 595,-