Fodmassage
Fodmassagen tager udgangspunkt i principperne fra Thailandsk fodmassage. Jeg har tilført elementer fra den fysiurgiske massage, således at man opnår en dybere effekt af massagen. Der er elementer af zoneterapi i fodmassagen, som bevirker at lymfedrænagen bliver optimeret. Der arbejdes med 23 zonepunkter under foden.
Massagen er god for personer med uro i benene, tendens til krampe, generelle muskelsmerter i benene, trætte og tunge ben eller bare ganske almindelige overanstrengte ben.
Husk at vores ben og fødder gør et stort stykke arbejde for os hver eneste dag. Ind imellem fortjener de lidt opmærksomhed.



Fodmassage

Smerter i ben og fødder, påvirker vores gangfunktion, mere end vi lige regner med. Hvis vi går "forkert" igennem længere tid, kompenserer kroppens muskler for dette. Det kan på længere sigt give muskelsmerter i ryg og lænd, baldemuskulaturen samt i ben og fødder. Helt slemt bliver det, hvis det varer ved i månedsvis. Det kan på sigt give slidskader i knoglevævet. Derfor er det en god idé, at give sine fødder og ben opmærksomhed en gang imellem.
Denne specielle fodmassage varer ca. 60 minutter og er en grundig massage af fødder, underben, knæ og lår samt tilført elementer af zoneterapi, for at øge drænage i lymfesystemet.
PRIS KR. 595,-