LaStone Terapi

Din travle hverdag efterlader sikkert meget lidt tid til hvile og afslapning. LaStone Terapi genopretter sjælen, nærer kroppen og giver ro i sindet samt lindrer muskelsmerter.

Massage med varme sten er en vidunderlig oplevelse for både krop og psyke.

Ved en traditionel fysiurgisk massage, behandler jeg musklerne direkte, med dybdegående massage. Med LaStone Terapi behandler jeg ligeledes musklerne direkte, ved at massere med stenene direkte på huden, men samtidig sker der en påvirkning af dit parasympatiske nervesystem (et nervesystem som ikke er under kontrol af din frie vilje) Dette bevirker, at du får en meget dyb mental afspænding såvel som en dybdegående muskelafspænding.

Der findes mange kopibehandlinger af LaStone Terapi, hvoraf Hot Stone er den mest kendte. Hos mig får du den oprindelige LaStone Terapi, da jeg er certificeret LaStone Terapeut fra 2004.

Stenene som bruges i mine behandlinger er lavasten fra Arizona samlet af indianere fra reservatet ved et flodleje ved Tucson floden. Her er den indianske filosofi brugt ved indsamling af stenene. Alle stenene er samlet, så de passer i par, idet alle sten har en mage. Der er ligeledes givet tilbage til moder natur i samme ånd, som der er taget fra hende. Se priserne på behandlinger her

Book en tid on-line Mail